Projecten

Voor Borghuis Transport hebben we een krachtige website ontwikkeld. Niet alleen de uitstraling en het klantencontact staat centraal, maar ook zijn chauffeurs hebben een eigen account waarmee ze met het kantoor kunnen communiceren. Dat betekend niet alleen een bericht kunnen sturen maar ook verlof aanvragen, de verlofkalender inkijken en relevante documenten downloaden. Omdat de chauffeurs natuurlijk constant onderweg zijn is er extra aandacht besteed aan de mobiele weergave. Hierdoor kunnen de chauffeurs alle functies van de website op hun mobiele telefoon gebruiken.

Voor Bloemen- en Kadoshop Hassink hebben we een onderhoudsvrije website ontwikkeld. Lekker simpel, puur informatief en toch komt de klant niets te kort. Alle benodigde informatie is te vinden op deze website. Zo zorgen we ervoor dat de klant zo snel mogelijk zijn informatie kan vinden en zijn weg naar de winkel kan beginnen!

Voor Chauffeursnieuws.com hebben we een unieke website ontwikkeld. Deze enthousiastelingen hadden vele wensen en hebben nog steeds hele frisse ideeën om de website steeds aantrekkelijker te maken voor hun bezoekers! Desondanks staat er nu al een heel stevig concept. De beheerders van deze Facebook-pagina hebben een eigen account waarmee ze alle content kunnen beheren. Zo houden ze zelf de touwtjes in handen zonder tussenkomst van een sitebeheerder. Die zijn ze namelijk zelf. Met dit zeer uitgebreide maar simplistisch ingerichte Content Management System hoef je geen ICT-er te zijn om een website te kunnen beheren. Daarnaast is er geen software nodig, waardoor ze direct aan de slag kunnen.

De website van CGK Doetinchem is ons langst lopende project. De reacties op deze website en de opdrachten die daarna kwamen zijn de aanleiding geweest om Peper & Zout Design op te starten. In de afgelopen 10 jaren is de website regelmatig vernieuwd zodat deze nog beter aansloot bij het doel; mensen verbinden en betrekken. Het belangrijkste onderdeel daarvan is het live kunnen volgen van de kerkdiensten. In het verleden alleen via audio en inmiddels zelfs via video en met een online archief. We hebben daarbij niet alleen de website opgezet maar het hele streaming proces van begin tot eind verzorgd. Daarbij hebben we – omdat het om een non-profit organisatie gaat – de kosten zo minimalistisch mogelijk gehouden.
Bij de vernieuwingen van de afgelopen jaren heeft ook een beveiligde omgeving zijn intreden gemaakt. Alle leden kunnen een account registreren en krijgen na goedkeuring toegang tot deze beveiligde omgeving waar ze onder andere vertrouwelijke documenten veilig in kunnen zien.

Samen met Stichting Openluchtspel Hummelo hebben we een intelligente website ontwikkeld. Stichting Openluchtspel Hummelo voert eens per 2 jaar een stuk op, hierdoor veranderd de website eens per 2 jaar in een online ticketshop en is het de rest van de tijd een plek waar teruggeblikt, maar vooral uit wordt gekeken naar het volgende stuk. Omdat deze stichting op vrijwilligers draait en de tickets zo scherp mogelijk moeten worden aangeboden zetten we verschillende systemen optimaal in om zo de onkosten zo laag mogelijk te houden, zonder dat de website er voor onder doet. Deze website is dan ook uitgerust met een online betaalsysteem via iDeal en overboeking en een automatisch ticketsysteem die een PDF-bestand als ticket genereert met daarop een barcode die bij entree te scannen is en zo fraude voorkomt. Alle betalingen verlopen versleuteld en met gecertificeerde partners, zo kan er door de bezoeker veilig betaald worden en hoeft de organisatie zich geen zorgen te maken over verloren inkomsten.