Over ons

Welkom bij Peper & Zout Design! Misschien denk je ‘waar ben ik nou weer beland?’ of juist ‘dit is precies wat ik zoek!’. In beide gevallen kunnen we je verzekeren dat je niet verder hoeft te zoeken, want je bent aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk je website van begin tot eind en niets is te gek. Dus hou je vooral niet in en pak flink uit, want je website moet klaar zijn voor de toekomst. En de toekomst? Dat is hier! Ja! Want wij zijn je toekomstige websitebouwer! ?

Wie zijn wij?
Maar laten we eerst even kennis maken. Peper & Zout Design is een jong, fris bureau die de complete realisatie van je website verzorgd. We zijn gevestigd in het Gelderse plaatsje Terborg en hebben ook de Achterhoekse mentaliteit. Afspraak is afspraak, dat is heel belangrijk als je met elkaar een mooi project wilt realiseren. Voorop staat het klantencontact. Geen e-mailverkeer met de reactietijd van 3 weken, maar iets unieks: een postduif! Nee, ook dat niet. Wij hebben contact met jou zoals jij contact hebt met je vrienden. Dat kan telefonisch, via e-mail, via Skype, via WhatsApp en als je het op een andere manier wenst zijn wij daar ook voor te porren. Niets is te gek, onthou dat!

Wat bieden wij?
Laten we het er dan nu eens over hebben wat wij jou te bieden hebben. Dat is eigenlijk heel simpel; alles en niets. We kunnen je wel een hele waslijst geven met alle mogelijkheden maar er is zoveel mogelijk dat je bijna een reactie op je mailtje van 3 weken geleden naar onze concurrent hebt zodra je uit bent gelezen. We kunnen je beter gewoon vragen wat je wensen zijn en die wensen zo snel en zo goed mogelijk realiseren. Toch zijn we ijdel genoeg om even te pronken met de door ons gerealiseerde projecten. Kijk daarvoor in onze Portfolio. Ben je al overtuigd? Of heb je nog vragen? Neem in beide gevallen contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat jij binnenkort kan pronken met je eigen droomwebsite.